Gå til indhold
©  Foto:

Vestjysk Landboforening

Hos Vestjysk Landboforening får du professionel landbrugs rådgivning vedrørende kvæg, planter, miljø og mink. Vestjysk Landboforening skaber stor værdi for den enkelte landmand, familie og bedrifterne omkring.

Vestjysk Landboforening er en erhvervspolitisk forening for landbrug og erhverv med tilhørende rådgivningsfirma.

Vestjysk Landboforening har kunden i centrum ved koordinering og samarbejde mellem rådgivningsområder. Derved får du den optimale rådgivning, der hjælper dig til at drive og udvikle en effektiv virksomhed i en verden, hvor landbrugsvarer handles globalt.

Det skyldes at Vestjysk Landboforening tager udgangspunkt i den enkelte landmand, dennes bedrift og familie. Derudover er rådgiverne samlet i huset, hvilket sikre optimal brug af ressourcer.

Rådgiverne udvikler og specialiserer sig løbende indenfor den udbudte rådgivning. Det betyder derfor, at Vestjysk Landboforening til enhver tid kan løse opgaver for tidens landmænd.

Vestjysk Landboforening indgår derudover i et tværfagligt samarbejde omkring SvineRådgivningen, Byggeri og Teknik I/S, 4-H og Landbrugungdom.

Vestjysk Landboforening skaber mest muligt værdi for dig og din familie via udførelse af revisionsopgaver og økonomisk rådgivning. Hver gang med din virksomheds behov og udfordringer i fokus.

Vestjysk Landboforening er det naturlige valg.

Social Media: