©  Foto:

Vedersø Ridecenter

Holder du ferie i det skønne område omkring Vedersø/Husby Klit, og har du lyst til at nyde egnens imponerende natur til hest - så har du muligheden her! Vedersø Ridecenter tilbyder turridning på strand, i plantager og fredet terræn af forskellige varighed, afhængig af din form og ridefærdighed.

Midt i den smukke Vestjyske natur finder du Vedersø Ridecenter mellem Vedersø og Vester husby.

På ridecenteret er der lidt over 20 smukke islandske heste, hvor mange af dem er født på gården. Hestene står ude hele året rundt, og er opdelt i grupper rundt på gårdens marker.

Når du skal ud at ride henter rytterne hestene ind fra marken. Herefter skal de strigles og sadles op. Det er vigtigt for Vedersø Ridecenter, at hest og rytter får tid til at lære hinanden lidt at kende. Naturligvis hjælper stedet gerne den uerfarne rytter med at sadle op.

På gårdens ridebane kan du som ny rytter lære hesten at kende og få de vigtigste instruktioner inden I bevæger jer ud på tur. Alle ture ledes af en erfaren rytter, som kan give råd og vejledning undervejs.

Efter jeres hyggelige ridetur kan i besøge gårdens flotte rytterstue. Her kan man hygge sig med hinanden over en kop kaffe.