Varde Fritidscenter

Varde Fritidscenter er et aktivt sportscenter og mødested, der bevæger og forbinder mennesker – helt naturligt. Stedet er et aktivt mødested med mange spænende aktiviteter og muligheder for hele familien.

Varde Fritidscenter er et pulserende, levende og aktivt mødested for sport, kultur, møder, messer, konferencer og private arrangementer.

Det er et nytænkende mødested, der tilbyder mange forskelligartede faciliteter, aktiviteter, overnatning og forplejning af høj kvalitet tilpasset dine formål og behov. Altid med vores nærværende, begejstrede og originale team i front.

Varde Fritidscenter har et splinter nyt sportshotel med i alt 116 sovepladser fordelt på 22 værelser. Vi har plads til alle, med værelsesstørrelser som spænder fra én til 14 personer, kan vi hjælpe uanset behov.

Af vores skønne faciliteter tæller bl.a. svømmehal med helt nyt wellnessområde med udendørs-bassin og -spa, fodboldbaner, fitness, dansesal, haller til badminton og en masse andet sjov leg, derudover har vi den skønneste café med lækre hjemmelavede og nærende måltider og snacks.

 

Læs meget mere eller find åbningstider, priser og kontaktinformation lige her