©  Foto:

Vandretur med naturen som assistent

Kom og vær med når vi går på opdagelse i naturen og vores egen kropsbevidsthed. Vi vandrer i flok gennem klitterne ned til havet, hvor vi lader sanserne opsluge af det lys og de forandringer der sker når solen er på vej ned. Undervejs er vi åbne for at modtage og fordybe os i mødet med naturen.

Turen starter med nogle enkelte guidede øvelser, ligesom du undervejs vil blive guidet. Vi slutter af med en lille snak om, hvad du tager med hjem samt lidt om den natur, vi netop har vandret i.

Turen er for dig:

  • der holder af naturen
  • der trænger til at finde og mærke roen
  • der er nysgerrig

Naturen har sin egen meditative værdi. Naturen er den ideelle ramme for at rette opmærksomheden mod egen krop. Opmærksomme sanser er nøglen til øget kropsbevidsthed – at kende og mærke sin krop. Det sker ofte i lidt for travl hverdag, at vi overser de signaler som vores krop sender.

Praktisk info:

Turen er for voksne, og da vi skal vandre i klitterne, kræver det, at du kan gå ca. tre kilometer i uvejsomt terræn. Medbring en lille rygsæk med egen forplejning (vand, kaffe/te/aftendrik og lidt at spise) evt. et med et siddeunderlag samt tøj og fodtøj der passer til vejret. Hvis du er frisk på en aftendukkert, så er der mulighed for det.


Booking og betaling via Billetexpressen

Pris: 150,- kr. pr. person betales ved tilmeldingen

Tid: Aftentur 25. juli kl. 19.30 – 22.00

Mødested: P- pladsen ved Ishuset, Nymindegab Strand, Vesterhavsvej 329, 6830 Nr. Nebel

 

Kontakt for yderlige info:

Naturhyrden  -  Pia Jessen

Fokus på ro og fordybelse i naturen.

22880984   -   pia@jessens.dk