©  Foto:

Vandretur med naturen som assistent

Kom og vær med når vi går på opdagelse i naturen og vores egen kropsbevidsthed. Vi vandrer i flok gennem klitterne ned til havet, hvor vi lader sanserne opfange den sprødhed der er i naturen en tidlig sommermorgen. Undervejs er vi åbne for at modtage og fordybe os i mødet med naturen.

Turen starter med nogle enkelte guidede øvelser, ligesom du undervejs vil blive guidet. Vi slutter af med en lille snak om, hvad du tager med hjem samt lidt om den natur, vi netop har vandret i.

Turen er for dig:

 ̶   der holder af naturen
 ̶   der trænger til at finde og mærke roen
 ̶   der er nysgerrig

Naturen har sin egen meditative værdi. Naturen er den ideelle ramme for at rette opmærksomheden mod egen krop. Opmærksomme sanser er nøglen til øget kropsbevidsthed – at kende og mærke sin krop. Det sker ofte i lidt for travl hverdag, at vi overser de signaler som vores krop sender.

Praktisk info:

Turen er for voksne, og da vi skal vandre i klitterne, kræver det, at du kan gå ca. tre kilometer i uvejsomt terræn. Medbring en lille rygsæk med egen forplejning (vand, kaffe/te og lidt at spise) evt. et med et siddeunderlag samt tøj og fodtøj der passer til vejret.

Hvis du er frisk på en morgendukkert, så er der mulighed for det.

 

Pris: 150,- kr. pr. person betales ved tilmeldingen

Tid: Morgentur 25. juli kl. 6.30 – 9.00

Mødested: P- pladsen ved Ishuset, Nymindegab Strand, Vesterhavsvej 329, 6830 Nr. Nebel


Kontakt for yderlige info:

Naturhyrden  -  Pia Jessen
Fokus på ro og fordybelse i naturen.

22880984   -   pia@jessens.dk