Gå til indhold
©  Foto:

Strandhotellet Vedersø

Strandhotellet Vedersø er beliggende midt i naturflotte omgivelser, med kun 200 m til Vesterhavet og de smukke klitter. Hotellet råder over 65 værelser, hvoraf størstedelen har vestvendte vinduer, så du kan nyde lyden af havet og udsigten over klitlandskabet.

Derudover har hotellet en stor restaurant og flere fest- og konferencelokaler. Læs mere om restauranten og se menukortet på deres hjemmeside.

Ønsker du at nyde en stille og rolig weekend væk fra hverdagens travlhed, er Strandhotellet det helt rette sted. Læs mere om hotellets værelser og faciliteter på hotellets hjemmeside og book dit næste ophold. Du kan også altid kontakte hotellet på telefon eller mail, hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker.

Skal du holde bryllup, fest eller andet arrangement? Så lad Strandhotellet Vedersø danne ramme om din næste fest. Med de mange lokaler, værelser, det gode køkken og dygtige personale, kan hotellet sammensætte et fantastisk arrangementet præcis efter behov. "Tøv ikke med at tænke stort – vi gør alt for at imødekomme alle ønsker!" Tag kontakt hvis du ønsker at høre mere om mulighederne.

Social Media: