Gå til indhold
©  Foto:

Sport 24

I Ringkøbings smukke gader finder du Sport24, som har alt hvad hjertet begære af det nyeste modetøj og sko samt funktionel sportsbeklædning, udstyr og sko fra lækre mærker. Sport24 er hele familiens sportskæde, og ønsker at sport bringer sjov, smil og glæde frem. Derfor står Sport24's personale i Ringkøbing altid klar til at støtte dig i at springe ud i at dyrke glæden uanset niveau og ambitioner.

Sport24 er beliggende i Ringkøbings smukke gader. Her finder du et bredt udvalg af lækkert sportstøj og sportsudstyr til løb, fodbold, håndbold, træning, cykling, outdoor og meget mere.

Der er alt fra løbesko, fodboldsko, udstyr til mange sportsgrene og flot sportstøj til både børn, dame og herre. Uanset om du er begynder eller øvet, voksen eller barn har Sport24 de bedste forudsætninger for at springe ud i Sport24’s sportsunivers.

I Sport24 i Ringkøbing står det smilende personale også altid klar til at hjælpe dig, og give gode råd så du kommer hjem med det rette udstyr til din sport samt får nøjagtig det udstyr, som passer til dit behov.

Besøg Sport24 i Ringkøbing og oplev et fantastisk sportsunivers.

Social Media: