©  Foto:

Spøttrup Borgmuseum

Tag et spændende kig ind i middelalderen, på Danmark bedst bevarede middelalder borg. Her har du mulighed for at gå på opdagelse i de gamle korridorer, tage et smut forbi riddersalen, eller nyde naturen omkring borgen. Fra tid til anden, vil der ligeledes være arrangementer, som underbygger oplevelsen af den gamle middelalder. 

I Salling ved Limfjorden findes Danmarks bedst bevarede middelalderborg. Borgen er opført i starten af 1500-tallet og fremstår som et glimrende eksempel på, hvordan man indrettede herreboliger til forsvar i den sene middelalder. Borgen står med voldgrave, borgtårne, riddersal, kirkerum og alt der ellers vil høre en middelalderborg til.

Til Borgen hører ligeledes en stor smuk park. I parken finder du en spændende og hyggelig lægeurtehave, samt et lille legeområde med tilhørende bålhytte. Nær Borgen finder du ligeledes Spøttrup Sø, som har et rigt og varieret fugleliv.

Museet har talrige aktiviteter såsom levendegørelser, udstillinger og markeder. De mange aktiviteter bidrager til at gøre Spøttrup Borg til et spændende sted at besøge. Velkommen til middelalderen.

Du kan læse mere om priser, arrangementer og åbningstider ved at klikke her.