Visitvesterhavet
Gastro Vest - Vesterhavskøkkenet når det er bedst

Gastro Vest – Vesterhavskøkkenet når det er bedst

5 lokale spisesteder i Ringkøbing-Skjern Kommune har valgt at gå sammen i projektet Gastro Vest med fokus på ekstraordinært gode smagsoplevelser skabt af lokale fødevarer.

Gastro Vest-gruppen har i et forpligtende manifest givet håndslag på at højne den lokale gastronomi og arbejder tæt sammen med en lang række af egnens leverandører om bæredygtige smagsoplevelser af højeste kaliber til Vesterhavets borgere og mange gæster. 

I årets løb inviterer Gastro Vest til en række arrangementer med fokus på Vesterhavskøkkenet. Hold derfor øje med de enkelte spisesteders hjemmesider eller følg dem på Facebook og oplev en udsøgt middag med råvarer fra Vesterhavet og mark og enge rundt om Ringkøbing Fjord.

Gastro Vest består af

Restaurant Sandgaarden, Søndervig

Kommandobroen by Grantland, Hvide Sande

Hotel Fjordgaarden, Ringkøbing

Hotel Skjern, Skjern

Westergaards Hotel, Videbæk

Destination Vesterhavet

Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd

https://www.smagenafvest.dk/gastro-vest

 

Madmødet 2021 - en smagfuld oplevelse

Midt- og Vestjylland er Danmarks spisekammer. Det fejrer egnen hvert år på en lang række møder om mad på tværs af fødevarebrancher og lokale leverandører.

Alle er inviterede. Dem der spiser, dem der høster, dem der tilbereder, og dem der bestemmer. Folket, producenten, kokken og politikeren.

Madmøderne er samlet omkring en lang række events og finder sted 27. – 30. maj 2021 hos landmænd, fiskere, i naturen, i kulturinstitutioner og mange andre særlige steder i de 7 midt- og vestjyske kommuner Herning, Holstebro, Ikast-Brande, Lemvig, Ringkøbing-Skjern, Skive og Struer, der sammen sætter fokus på midt- og vestjyske madoplevelser. Hvert år.

Læs mere på https://www.madmodet.dk/