©  Foto:

SPIRITZ - Skjern Å Distilled

Dette er ikke blot endnu en lokal festival. Spiritz er en spritny spiritusfestival stærkt forankret i den vestjyske natur, og målet er gøre det til en tilbagevendende begivenhed.

Vi vil sætte Vestjylland på Danmarks- og dernæst verdenskortet, når det kommer til produktion af spiritus og øl.

Det er unikt at have så mange producenter på et relativt lille geografisk område, hvilket vidner om, at de vestjyske råvarer og producenter kan noget helt særligt. Eller sagt på godt jysk: ”Det er slet ikke så ringe endda.”

Kom og smag på whisky, gin, øl, likør, olie, vin, most og meget mere…

På festivalen kan du møde 13 vestjyske øl- og spiritusproducenter og smage deres produkter. Vi skal nørde i råvarer, udforske spiritussens historie og blive klogere på de vestjyske smagsnoter.

Kom og vær med, når vi udforsker den vestjyske spiritus og dens smagfulde verden.

Det kan du opleve

På Remisen Skjern kan du møde producenterne og smage deres produkter. Vi byder også på et alsidigt program med spændende oplæg, aktiviteter for børn og barnlige sjæle, et coctail-o-walk og koncert.

Mange oplevelser for pengene

Du kan købe en dagsbillet eller en partoutbillet, begge billettyper er inklusive en gratis cocktail, masser af oplevelser, hygge og festivitas. Vi tilbyder også en børnebillet til kun 50 kr.  

Tak til naturen

I området omkring Skjern Å er der mange ildsjæle, som producerer spiritus og smagfulde dråber. De deler en fælles kærlighed til naturen og råvarerne, der omgiver os. Den vildtvoksende natur findes lige uden for døren og byder på alt fra korn til velsmagende frugter og krydderurter. Alt sammen er med til at give smagsoplevelser i særklasse.

Projektet er finansielt støttet af: Danmarks Erhversfremmebestyrelse