Gå til indhold
©  Foto:

Sommerkoncert i Ringkøbing Kirke med Inger Kold, Inge Engelst Graversen og Klaus V. Jensen

Hør Inger Kold med sin smukke, mørke og fyldige stemme og Inger Graversen med den smukke og indtagende fløjteklang, når de musicerer sammen med kirkens organist.

Ved denne koncert opfører trioen bl.a. værker af barokkomponisten Händel, den franskromantiske200-års jubilar César Franck og den elskede danske komponist, Carl Nielsen.

Mezzosopranen Inger Kold afsluttede Musikpædagogisk Diplomeksamen med klassisk sang Syddansk Musikkonservatorium i 2003, hvorfra hun også debuterede i 2006. Hun underviser bl.a. på Struer Musikskole og er kirkesanger i Hover, Torsted og Ølstrup. Inger Kold har en fast tilhørsskare blandt ringkøbingenserne, som har øjne og øre for mezzosopranens varme, smukke og medrivende stemme.

Fløjtenisten Inger Engelst Graversen afsluttede Musikpædagogisk Diplomeksamen med tværfløjte som hovedfag fra Sydjysk Musikkonservatorium i 2001 og har undervist i Kulturskolen Ringkøbing-Skjern siden 2000. Hendes meget smukke og bløde fløjteklang indfanger straks lytteren.

Klaus V. Jensen begyndte sine studier på Det Jyske Musikkonservatorium og færdiggjorde dem på Det Kongelige Musikkonservatorium med Kirkemusikalsk Diplomeksamen i 1996. Han har tillige studeret i Wien. Han ar været organist i Ringkøbing Kirke siden 2002.

Trioen har lavet adskillige altid velbesøgte koncerter i Ringkøbing og omegn.

Entré: 80 kr. (unge under 25 år gratis).