Solo-koncert med Henrik Volf

I forbindelse med Henrik Volf udstiller i Kunst i Slusen afgiver han en solo-koncert i Hvide Sande Sportsfiskercenter på Nordhavnskaj søndag d. 1. august.
Arrangementet er inklusiv spisning, hvor man nyde en portionsanrettet tapas-tallerken fra Kommandobroen by Grantland fra kl. 18:00, hvorefter koncerten går i gang.
Der er mulighed for at købe drikkevarer på stedet. Dørene åbnes kl. 17:45.

Billetprisen pr. person er 250 kr. og billetten kan købes ved at kontakte lei@hkt.dk – der er kun et vist antal billetter til rådighed.
Henrik Volf – Solo og helt alene på scenen.

Henrik Volf, kendt fra Volf Duo og ikke mindst Volf Band, drager nu ud på en længe ventet solo tur. Helt alene på scenen, med sine egne sange og covers fra de de sidste 30 år.
Stadig med det fanden-i-Volfske storhedsvanvid, godt krydret med en ordentlig spandfuld selvironi, som har præget de forskellige shows siden starten af karrieren. Men nu også med et drys voksne historier, om hans lange liv på landevejen, og ikke mindst hans måde at takle de forskellige kriser og hug livet ind i mellem giver.

Henrik Volf har udgivet alt 141 sange som komponist & tekstforfatter, fordelt over 41 udgivelser i tiden 1984 til 2021. Enten som single, EP eller album, og siden 2009 som digitalt medie, og har spillet noget der nærmer sig 3000 cover koncerter, siden det for alvor startede i 1992.