Gå til indhold
©  Foto:

Shrimp Soup Ceremony

Kom og deltag i en meditativ, sanselig og tankevækkende spisesituation med sand på menuen på Høfde4, Hvidbjerg strand! Kunstneren Kasper Hesselbjerg inviterer nysgerrige gæster til udstillingen.

Kasper Hesselbjerg inviterer dig til en helt særlig gastronomisk oplevelse på gourmetrestauranten Høfde 4! Vær en nysgerrig gæst og deltag i en meditativ, sanselig og tankevækkende spisesituation med sand på menuen. Inspireret af buddhisme, fremtidsforestillinger og science fiction, har denne performance været skabt i samarbejde med lokale erhvervsdrivende og kunsthåndværkere.

BIOGRAFI

Kasper Hesselbjerg, født i 1985, inviterer dig ind i hans verden af skulpturer, herunder også spiselige skulpturer. Han søger svar på, hvad genstande egentlig betyder og hvordan de påvirker vores hverdag. I hans seneste bog, "Recipe for Snails and Success," kombinerer han klassisk fransk madlavning med traditionel kinesisk medicin for at undersøge forskellige kulturers "kosmologiske" forhold til mad. Bogen fungerer også som en servering, en performance og en have ved Ebeltoft Kunsthal (2021-2022) med skulpturelle elementer samt grøntsager og urter.

Kasper Hesselbjerg er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2013 og er bosiddende og arbejdende i København. Han har deltaget i gruppeudstillinger både i Danmark og internationalt, og har også haft soloudstillinger på Holstebro Kunstmuseum (2015) og Years Gallery (2017). Han har desuden været på ophold i USA, Kina, Italien og Frankrig og fungerer som redaktør på forlaget emancipa(t/ss)ionsfrugten, som han medstiftede i 2008 sammen med billedkunstneren Absalon Kirkeby. I 2018 blev han tildelt Niels Wessel Bagges Kunstlegat.

Det er gratis, men husk at reservere en billet, da der er begrænsede pladser (15 per event). Book din billet her: Salg - Shrimp Soup Ceremony (place2book.com)

 

 

 

Waddentide.dk

Portræt af Kasper Hesselbjerg. Foto: Dennis Morton

Social Media: