©  Foto:

Seaside Safari

Om I er til vind i håret på Ringkøbing Fjord, shopping af lokale merchandise eller en cykeltur over fjorden, så har Seaside Safari det hele. Hos Seaside Safari kan I få en guidede bådtur på Ringkøbing Fjord, og bagefter se butikkens store udvalg af flotte varer.

Seaside Safari tilbyder et mangfoldigt udvalg af oplevelser for hele familien.

Få fx. vind i håret på en bådtur på den skønne Ringkøbing Fjord. Tag med og hør de interessante historier om fjordens mange kendetegn, som Den Gamle Sluse i Hvide Sande, Lyngvig Fyr og Holmlands Klit.

Besøg også shoppen på Mamrelund i Hvide Sande; hør nærmere om alle ture og se butikkens store udvalg af Hvide Sande merchandise, fx vores store udvalg af Hjemhavns flotte produkter!

Hos Seaside Shop kan du også leje cykler til feriens udflugter. Med en specialudviklet cykelanhænger til båd, kan Seaside Safari også sejle både dig og din cykel over fjorden – som en perfekt start eller afslutning på en flot cykeltur ved fjorden.

Seaside Safari er en del af Jyllandsakvariet, der ligger i Thyborøn.

"Her har vi igennem mere end 10 år udviklet et koncept af spændende, guidede ture – og øjeblikke, der sætter sig på sjælen".