skip_to_main_content

Pipi Antik

Med sarte pastel og pangfarver, sommerhusstemning og møbler med patina er Pipi Antik et overflødighedshorn for alle med hang til boligindretning. Her sælges alt fra møbler til ting, sager og nips og gør det selv-projekter. Pipi Antik sælger nemlig også kalkmaling, så det er nemt for alle at gå i gang med at restaurere eller bare male møbler, der trænger til at blive frisket op.

Ude på landet hvor alt ånder idyl, ligger Pipi Antik.

I Pipi Antik og Retro finder du en svensk-dansk landstil, samt retro. Dette gælder både møbler i landstil og retro samt ting og vintage. Du vil finde alt til enhver lejlighed i Pipi Antik og Retro, og det gælder f.eks. også autentico kalkmaling til både indendørs samt udendørs projekter.

Navnet på butikken er inspireret fra Astrid Lindgreens verden omkring Pipi Langstrømpe, da butikkens varer hovedsageligt kommer fra Sverige.

Bag disken står Johanne Lund Eriksen, udover at købe ind i lokalområdet, rejser hun jævnligt også til Sverige for at købe ind på auktioner. Varerne kommer med hjem, hvor hun maler, restaurerer eller bare gør dem klar til salg.

Hos Pipi Antik kan du finde alt fra nye danske egetræsmøbler, antikke møbler i romantisk landstil samt retro møbler. Butikken er åben hele året, på nogle dage om eftermiddagen i selve butikken, efter at hun har ekspederet web-orders. 

Johanne Lund Eriksen, glæder sig til at byde gæsterne velkommen i sin 800 m2 butik på landet!

 

Få mere information om åbningstider og meget mere på Pipi Antiks hjemmeside.