Gå til indhold
©  Foto:

Pipi Antik

Med sarte pastel- og pangfarver, sommerhusstemning og møbler med patina samt retro møbler, er Pipi Antik et overflødighedshorn for alle med hang til boligindretning. Her sælges alt fra møbler til ting, sager og nips og gør det selv-projekter. Hos Pip Antik er der masser af inspiration at hente til gør-det-selv folket. 

Ude på landet hvor alt ånder idyl, ligger Pipi Antik.

Hos Pipi Antik og Retro finder du en skøn romantisk landstil, retro stemningsfulde møbler samt ting og vintage. Du kan finde alt til enhver lejlighed, fra småt til stort hos Pipi Antik og Retro. Navnet Pipi Antik er inspireret af Astrids Lindgreens hjemland, Sverige, da butikkens varer hovedsagelig kommer fra Sverige.

Bag disken står Johanne Lund Eriksen, udover at købe ind i lokalområdet, rejser hun jævnligt også til Sverige for at købe ind på auktioner. Varerne, der kommer med hjem, males, restaureres, eller gøres salgsklar til butikken og til online salg. Alt som sælges i butikken, kan også købes online på Pipi Antiks hjemmeside: www.pipi-antik.dk.

Hos Pipi Antik kan du finde alt fra nye danske egetræsmøbler, antikke møbler i romantisk eller rustik landstil samt retro møbler. Butikken er åben hele året, på nogle dage om eftermiddagen i selve butikken, efter webbestillingen er ekspederet. Lukkedagene bruges aktivt til at restaurere og male møbler til salg.

Johanne Lund Eriksen, glæder sig til at byde gæsterne velkommen i sin 800 m2 butik på landet, hvor der findes også hundeparking under træerne udenfor butikken i læ for solen i sommersæsonen!

Social Media: