Gå til indhold
©  Foto:

Oplev uendeligheden – i en række performances ved Molly Haslund

Giv dig selv tid til en uforglemmelig vandring på den lange strand, hvor du kan følge i Molly Haslunds fodspor og bevæge dig i timevis, indtil tiden nærmest opløses. På Blåvandshuk Strand finder du et monumentalt kunstværk, der bliver aktiveret gennem en unik performance med kunstneren og lokale aktører. Og ikke kun kunstnerne, men også gæsterne er inviteret til at begive sig på denne magiske vandring mod evigheden. Molly Haslund vil opføre værket ved åbningen af First There Is A Mountain i august 2023 og derefter én gang om ugen i udstillingsperioden.

Molly Haslund arbejder med en performativ og skulpturel tilgang. I hendes kunstværker udforsker hun de tætte forbindelser mellem identitet, sociale hierarkier og normer. Hun bruger kropslig gestik, kulturelle ritualer og indretningen af vores omgivelser som udtryksformer. Hendes værker spænder bredt lige fra musikalske optrædener og scenografiske installationer til koreograferede gruppeperformances i det offentlige rum. En central del af hendes performative værker er at inddrage publikum i koordinerede legende aktiviteter med modificerede redskaber. Dette iscenesætter forholdet mellem individ og fællesskab i et offentligt rum.

Molly Haslund er uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi og Glasgow School of Art (2005). Hun er bosiddende og arbejder i København.

Hun har bidraget med performances til udstillinger og festivaler, herunder performancefestivalen Up Close på Folkemødet (2022), SMK Fridays (2021), Den Frie Morgen (2021) og Metropolis Wa(l)king Copenhagen (2020). Hun har også samarbejdet med børn og unge, herunder samarbejdet med KØS Museum for kunst i offentlige rum i Køge og Meetings Festival i Thyborøn. Molly Haslunds værker er repræsenteret i samlingerne på Statens Museum for Kunst i København, Museet for Samtidskunst i Roskilde og Wanås Konst skulpturpark i Sverige.

Besøg WWW.MOLLYHASLUND.COM for at opdage mere om kunstnerens værker og projekt.

Waddentide.dk

Portræt af Molly Haslund, 2022. Foto: Jenny Sundby

Social Media: