Gå til indhold
©  Foto:

Oplev udstillingen ‘Mig og min By’ på Ringkøbing Museum - en udstilling i børnehøjde

Tag mor og far med på opdagelse i "Mig og min by" på Ringkøbing Museum - en udstilling for børn, skabt af børn. Udstillingen er gratis at besøge for børn op til 17 år.

Udstillingen er skabt sammen med børn i Ringkøbing-Skjern Kommune
Udstillingen "Mig og min by" er en vandreudstilling, og nu er den kommet til Ringkøbing. Her har børnehavebørn fra Vasegården i Ringkøbing hjulpet Ringkøbing-Skjern Museum med at finde de helt rigtige genstande, der skal udstilles. Alle kommunens børnehave- og indskolingsbørn har også haft mulighed for at hjælpe med at dekorere udstillingen med flotte tegninger af netop deres by; Ringkøbing!

For børn i alle aldre
Udstillingen er bygget op, så børn fra 4-6 år sammen med alle andre kan glæde sig til besøget! ”Mig og min by” lægger op til, at de voksne deler deres historier om ”dengang, jeg var barn”! Kravl gennem Ringkøbings kloakker og se, hvad arkæologerne har fundet under byens brosten. På torvet kan du servere pølser for bedstefar, eller bygge et urværk af farvestrålende ”bolchetandhjul” i butikken. I udstillingen kan man også møde de små skygninger. Skygninger er som små nisser, der låner og bruger alt det, vi ikke længere selv kan bruge.

Social Media: