skip_to_main_content

Nymindegab Overnatning

Hos Nymindegab Overnatning har du mulighed for at overnatte, og holde ferie tæt på den jyske vestkyst. Nymindegab Overnatning tilbyder velindrettet værelser med gode faciliteter og dejlige senge. I området omkring Nymindegab Overnatning er der ro til at slappe af, og nyde naturen samt historien. Du finder blandt Nymindegab Strand, Tipperne og hyggelig feriestemning.

Ved Nymindegab overnatning kan du overnatte, og holde ferie langs den jyske vestkyst. Her finder du et herligt sted hvor du kan overnatte, og nyde livet i dejlige senge og hyggeligt indrettet værelser. Ved overnatningen er der brændeovne som kan nydes om aftenen. Derudover er der også et køkken som er til fuld afbenyttelse.

Nymindegab overnatning er beliggende tæt på Vesterhavet, og Nymindegab strand som er et fantastisk område med masser af natur og dejlig badestrand.

I naturen kan du slappe af og nyde naturen samt historien omkring dig. Derudover kan du også besøge det dejlige museum i Nymindegab, eller leje en kajak til Ringkøbing Fjord og se Esehusene ved fjorden. I området er der mange muligheder.

Hvis du er natur interesseret, er Tipperne et helt unikt område. Her kan du opleve områdets fugleliv, da Tipperne er en af de vigtigste rastepladser for trækfugle i Danmark.

 

Få mere information på Nymindegab overnatnings hjemmeside.