Gå til indhold
©  Foto:

Novasol Dansommer Bjerregård

I hjertet af sommerhusområdet Bjerregård finder I Novasol Dansommers servicekontor. Her finder I dygtige og kompetente medarbejdere, som gerne hjælper jer med det praktiske i forhold til sommerhuset eller leje af services. Derudover giver servicekontorets medarbejdere også gerne gode råd og tips til oplevelser i området. Derved er I sikret en fantastisk ferie i gode hænder.

På servicekontoret hos Novasol Dansommer, som ligger i hjertet af sommerhusområdet Bjerregård ved Vestkysten, står personalet altid klar til at servicerer gæsterne og hjælpe dem med at finde det helt rigtige sommerhus til deres næste familieferie.

De dygtige og kompetente medarbejdere hjælper også gerne med det praktiske i forhold til leje af rengøringssæt, linned samt nøgleserivice.

Selve Bjerregård er et naturrigt området, som byder på spændende oplevelser.

Novasol Dansommer har mere end 50.000 ferieboliger i 19 lande, og har udlejet feriehuse siden 1968. Derfor sikre Novasols store erfaring en fantastisk kvalitet. Af den grund er servicekontorerne der for at sikre jer en vellykket ferie, som i tilfælde af problemer eller spørgsmål før, under eller efter opholdet altid er dig behjælpelig.