©  Foto:

NOVASOL Blåvand

Beliggende i feriebyen Blåvand finder du NOVASOL servicekontor. Her hjælper kontorets dygtige og kompetente medarbejdere gerne med det praktiske i forhold til leje af rengøringssæt, linned samt nøgleserivce.

På servicekontoret hjælper kontorets medarbejdere også gerne med at finde det perfekte sommerhus i området til jeres næste ferie. Hvis I ønsker gode tips til jeres ferie i Blåvand, giver de også gerne det omkring området.

I Blåvand kommer I så langt mod vest som man kan komme i Danmark. Området er smukt udsmykket med et knejsende fyrtårn, og derfor bliver området også kaldt eventyrets land. I Blåvand er der mange muligheder om end man er til shopping, restaurantbesøg eller gåture langs de vestvendte strande, finder I det hele.

Selve Novasol Dansommer har 50.000 ferieboliger i 19 lande, og har udlejet feriehuse siden 1968. Derfor sikre Novasol Dansommers store erfaring en fantastisk kvalitet. Af den grund er servicekontorerne der for at sikre jer en vellykket ferie, som i tilfælde af problemer eller spørgsmål før, under eller efter opholdet altid er dig behjælpelig.