Gå til indhold
©  Foto:

M/S Solea

M/S Solea tilbyder spændende og unikke fisketure, havnerundfart, sejlture og meget mere for både private og virksomheder med erfarne og dygtig besætning. Selve skibet er ny renoveret, og har alt i moderne teknologi og sikkerhedsudstyr. Dette sikrer jer et fantastisk tilbud ude på det åbne hav, hvor i har mulighed for at afprøve jeres færdigheder.

M/S Solea sejler fra Hvide Sande Havn, og er et lystfiskerfartøj. Skibet tilbyder fisketurer ud til det Hvide Rev efter torsk, lange, makrel og meget mere.

I foråret 2004 blev skibet totalrenoveret på Hvide Sande Skibsværft, og blev derefter fuldt moderne udrustet med faciliteter til både danske og tyske lystfiskere.

På dækket er der monteret 29 faste stangholdere, som gør at stængerne kan klargøres under sejladsen. Midt på dækket står der et stort rensebord, hvor du kan filetere fangsten mellem de forskellige vrag fra havets dyb. På dækket i stævnen finder du to toiletter med håndvask, så man ikke skal under dæk når fiskeriet er i gang.

Under dækket er der plads til 36 spisende gæster, hvor M/S Solea er behjælpelige med formidling og forplejning efter ønske. Der kan både tilbydes kaffe/the, øl, vand samt pølser og sandwich.

M/S Solea er udstyret med alt det nyeste navigationsudstyr, farveekkolod, radiostation samt meget mere. Derudover har skibet også det nyeste redningsudstyr, og bliver hvert år synet af den danske søfartsstyrelse.

Udover dette er M/S Solea fast bemandet med to besætningsmedlemmer, som har mange års erfaring på Nordsøen og er derfor altid klar til at hjælpe jer.

I vil derfor kun finde erfarne folk om bord, som har mere end 40 års erfaring.

 

Find mere information eller book jeres næste tur på M/S Soleas hjemmeside.  

Social Media: