Gå til indhold
©  Foto:

Kursus i limteknik

Brug naturen på en helt ny måde! Lær kunsten at forvandle forvandle afblomstrede stauder og frøstande, visne prydgræsser eller materialer fundet på en gåtur i skoven til fade, skåle og dekorative elementer.

Kurset finder sted tirsdag d. 13. september om aftenen fra kl. 18.00-21.00. Det er også muligt at komme klokken 17.00 til hyggeligt samvær med fælles spisning.

Den dygtige blomsterdesigner Jette Vrængmose fra unica blomster åbner denne aften op for sine snirklede ideer til med lim at bruge oversete naturmaterialer. Du lærer limteknikkens grundtrin, får ekspertens tips og tricks og bliver guidet gennem dine første 2 ting.

Limteknik er en spændende ny kreativ hobby, som kreative sjæle har taget til sig med lynets hast. Limteknik er en sjov teknik, hvor du med flydende trælim får naturmaterialer til at hænge sammen usynligt . Det er ikke svært, og alle kan være med.

Du kan bruge limteknik til spændende fade, skåle og skulpturer af Danmarks natur, eller du kan efterfølgende dekorere de færdige ting med blomster. Limteknikken kan bruges hele året, og der er rigtigt mange anvendelsesmuligheder. Når først du kan grundteknikken, er der uendelige mange muligheder for at skabe dit eget personlige udtryk.

Det får du

❁ Introduktion til den spændende limteknik

❁ Viden om, hvordan du tryller naturens skrald om til vaser, fade og anderledes dekorationer

❁ Tips og tricks fra Danmarks førende ekspert i limteknik

❁ Ideer til mange timers kreativ leg

❁ En helt anderledes måde at se naturen på

❁ Et solidt grundlag til at lege videre selv

❁ En kreativ aften med andre ligesindede

❁ Te/kaffe + forfriskning