Visitvesterhavet
Bork Vikingehavn

Krigshyl i Bork Vikingehavn

På Bork Vikingehavn kan børnene opleve vikingetiden på egen krop. Lad børnene sejle med små vikingeskibe i voldgraven, klæde sig ud i vikingetøj, spille vikingernes spil og prøve kræfter på vikingelegepladsen på Bork Vikingehavn.

  Når du træder ind gennem porten til Bork Vikingehavn, træder du 1000 år tilbage i tiden. Du kan gå rundt i de rekonstruerede langhuse og se, hvordan vikingerne boede og arbejdede med forskellige håndværk. Tænd et lys i den flotte stavkirke eller læg et offer i offerlunden og se det håndlavede”Bork Tapet”.  

  Besøger du Bork Vikingehavn, når der er ekstra levendegørelse og levende historie, får du en oplevelse for alle sanserne, og børnene kan prøve forskellige aktiviteter. Besøger du Bork Vikingehavn i de rolige perioder, får du ro til at fordybe dig i det smukke håndværk og studere detaljerne i vikingehusene.

  På Bork Vikingehavn kan børnene opleve vikingetiden på egen krop. Lad børnene sejle med små vikingeskibe i voldgraven, klæde sig ud i vikingetøj, spille vikingernes spil og prøve kræfter på vikingelegepladsen.

  Det sker på Bork Vikingehavn 

  Der er flere events i løbet foråret og gennem hele sommeren, og i oktober har vikingehavnen ekstra vikinger på pladsen, der sørger for den levende historie.

  Hele sæsonen tilbyder Bork Vikingehavn dagligt fortællinger på hhv. dansk, tysk og engelsk. Husk at hos vikingerne er det tilladt at have sin hund med, dog skal den være i snor.

  Vikingerne var gode handelsfolk, og derfor har Bork Vikingehavn naturligvis også en stor flot museumsbutik med mange vikingeinspirerede varer. Museet har også en webshop.

  Levende Historie

  Bork Vikingehavn er en del af Ringkøbing-Skjern Museum, hvor man kan opleve historien, hvor den foregik. Her er historien ikke bare i montre. Her kan du opleve den LEVENDE HISTORIE med alle sanser - gennem levendegørelse, guidede ture, børneaktiviteter og rundvisninger.

  Med et ugekort eller årskort er der rabat ved at besøge flere besøgssteder. Børn og unge op til 18 år har gratis adgang ifølge med voksen. Ugekortet kan købes på museets besøgssteder, Ringkøbing turistkontor og Hvide Sande turistkontor.

  Vil du vide mere om Bork Vikingehavn, åbningstider, priser og arrangementer besøg www.levendehistorie.dk eller følg med på www.facebook.dk/borkvikingehavn. Læs brochuren Levende Historie her.