Gå til indhold
©  Foto:

Kommandobroen by Grantland

Kom helt tæt på havnemiljøet i Hvide Sande og nyd udsigten til både fjord og hav, alt imens du sidder og nyder en af restaurantens fantastiske aftenmenuer. Til aften har Kommandobroen flere menuer med små retter med både fisk, skaldyr og kød, der alle byder på store madoplevelser. 

I 2016 åbnede Kommandobroen By Grantland, og bød velkommen til kulinariske oplevelser. Restauranten er hyggelig placeret i Hvide Sande, og er beliggende helt ude ved Vesterhavet i forreste række ved havnekajen.

Hos Kommandobroen By Grantland tilstræber de sig efter udvalgte råvarer i sammensætning af inspirerende retter, som sammen skaber et unikt univers af madoplevelser.

Kommandobroen By Grantland fastlægger menuer i restauranten, som kan ændre sig.

Hvis du ønsker hygge derhjemme, er det også muligt at bringe madoplevelserne med hjem, uanset om det er med et godt vennepar eller det helt store selskab. Kommandobroen By Grantland tilbyder forskellige menuer, og lytter gerne til jeres tanker og ønsker.

På Kommandobroen er det også muligt at holde mange former for selskaber året rundt. Det kan blandt andet være bryllupper, konfirmationer, runde fødselsdage, jubilæer og mange flere. Uanset hvad står Kommandobroen klar med gode madoplevelser og et godt værtskab.

Social Media: