skip_to_main_content

Kom til lækkert kagebord på Fahl Kro

Fahl Kro bød for første gang på vestjysk kagebord i sommers. Det var en stor succes for alle med med en sød tand, så derfor afholdes der igen vestjysk kagebord i oktober måned.

Når I sætter jer til rette i de hyggelige stuer, er det som om tiden skrues tilbage til en svunden tid. Den gamle fjordkro er fra 1856, og har haft mange kroejere gennem tiden. I dag er kroen en del af Ringkøbing-Skjern Museum, og det er museumskok Ann Christine Jensen, der hver onsdag i oktober byder på vestjysk kagebord.

Der vil være et stort udvalg af forskellige kager som lagkage, kringler, roulader, kærnemælkshorn, småkager og meget mere. Sortimentet kan variere, men der er garanti for den gode smag. Og som noget nyt vil man i oktober måned kunne tage forskud på julestemningen og nyde varme æbleskiver. Kaffen, der serveres til, er ristet på det lokale “Hedekaffe”, og er man mere til te og varm kakao er det naturligvis også med.
Skinner efterårssolen kan det også anbefales at sætte sig i kroens dejlige have.

Vil man være sikker på en plads, anbefaler vi, at man køber billetter på www.fahlkro.dk inden besøget. Men det er også muligt at købe billetter i døren, så længe der er ledige pladser.

Praktiske informationer

Dato: Alle onsdage i oktober. Kl. 13.00 - 15.00
Pris: 135 kr. Børn under 12 år: 50 kr.