Visitvesterhavet
Vesterhavet

Klimaet ved Vesterhavet styrker krop og sjæl

Saltet er hemmeligheden.

Området i Destination Vesterhavet med en fantastisk kyststrækning direkte ved Vesterhavet. Den geografiske beliggenhed giver området sit rene og sunde Vesterhavsklima hele året rundt.

Samtidig giver den vestlige beliggenhed på den nordlige halvkugle de lange lyse sommernætter. Om sommeren er horisonten stadig oplyst af solen ved 23 tiden.

Det saltholdige Vesterhavsklima er en helende energikilde for mennesker med allergier og som styrker lunger og slimhinder hos enhver. Miljøforskere fra Aarhus Universitet udtaler: "Der er ingen tvivl om, at vi alle jævnligt burde gå en tur ved Vesterhavet."

Direkte fra naturen giver Vesterhavklimaet vores immunforsvar fornyet energi. Hemmeligheden bag det rene klima og dets luft er det høje indhold af salt, jod, magnesium og stort set pollenfrie aerosoler. Kombinationen af disse stoffer kan hjælpe vores luftvejs passager til at restituere optimalt. Men også personer med irriteret hud kan drage positiv effekt af det indholdsrige Vesterhavsklima.

"Havet fungerer som en vaskemaskine for luften" udtaler forskerne. Luften bliver renset over flere hundrede kilometer åbent hav. Derigennem opnås det rene klima og den gode luftkvalitet.

Nyd den rene umiddelbare natur hele året rundt
• Sommeren med et hav af udendørs muligheder og behagelige temperaturer.
• Efteråret med sin barske ærlighed.
• Vinteren, hvor naturen hviler i sig selv.
• Foråret, hvor alt vågner og giver ny energi.

Et hav af oplevelser venter, mens din krop tanker ny kraft.