Gå til indhold
©  Foto:

Kirk-Thomsen

Kirk-Thomsen er beliggende i hjertet af Varde, og tilbyder et flot udvalg af ure og smykker fra velkendte brands af gode kvalitet. Til butikken er der tilknyttet guldsmed – og urmagerværksted, som er faguddannet og står klar til at vejlede dig. Det samme er gældende for butikkens medarbejdere, som altid vil tilbyde dig den bedste service.

I Vardes hyggelige gader finder du Kirk-Thomsen Ure og Smykker.

Her finder du et stort udvalg af Ure og Smykker fra velkendte brands, som f.eks. Arne Jacobsen, CASIO, Lund Copenhagen, Jaguar, Skagen samt mange flere. Derved er du sikret god kvalitet, og et godt udvalg af flotte ure og smykker.

Udover en flot butik tilbyder Kirk-Thomsen også forskellige service. Det er blandt andet hul i ørerne, hvor de benytter Inverness øre piercing-system som sikrer en nænsom og stille ørepiercing. Derudover graverer butikken også på eget værksted, og det er alt indenfor dåbsartikler, smykker, ure, bestik samt pokaler og meget mere.

Hos Kirk-Thomsen har de også et guldsmedeværksted. Her er der tilknyttet flere guldsmede, som udfører reparationer og produktion af nye smykker for butikken. De udfører også specialopgaver inden for smykker.

I tilknytning til butikken er der også en urmager, som reparerer og restaurerer alle typer af antikke og nyere standure, vægure og taffelure. Urene restaureres med traditionelle urmagerteknikker med respekt for urets oprindelse.

I butikken vil du også altid opleve en god service, som står klar til at vejlede dig om butikkens ure og smykker. Derudover kan personalet også vejlede omkring smykkepleje.

Social Media: