©  Foto:

JyllandsAkvariet

I JyllandsAkvariet kan du komme HELT TÆT på de mange finurlige og farverige fiskearter, der lever i Nordsøen og Limfjorden.

Oplevelser i JyllandsAkvariet

Kom, se, rør, følg og vær med til at fodre de fisk, der svømmer rundt og lever godt i akvariet i Thyborøn.

Måske tør du at tage en krabbe i hånden, eller stryge en haj på ryggen?

I akvariets rørebassiner kan du på udvalgte dage være med til at fodre både hajer, rokker og fladfisk. Du kan også udforske det børne-ubåd, og gå på ravjagt på den indendørs sandstrand. Det rav, du finder, må du selvfølgelig beholde.

Ture ud af huset

Natursafari: Tag med og oplev den skønne natur omkring Thyborøn, når der drages på Natursafari i traktorbus. Traktorbussen kører ud i Limfjorden, hvor der i fælleskab udforskes og kigges lidt nærmere på de fisk og smådyr, der kribler i vandkanten. Og hvis heldet er med, kan der også spottes en sjov fugl, eller fræk sæl undervejs på turen.

Sælsafari: Nyd naturen fra søsiden og kom helt tæt på de mange sæler, der hygger sig på sandøerne, når der tages på sælsafari  i JyllandsAkvariets formidlingsbåde med glasruder.

Ravsafari: Få et frisk sus fra Vesterhavet på JyllandsAkvariets Ravsafarier – hvor du får gode råd om hvor, hvordan og hvornår, du bedst finder rav her langs vestkysten.

Østersafari: Er en af de rigtig populære ture. I Limfjordens vande lever en af de mest udsøgte delikatasser, Limfjordsøsters. Vær med når JyllandsAkvariet i østersæsonen samler dem op og sammen tilbereder dem på grill, og smager dem rå.