Gå til indhold
©  Foto:

Julekoncert i Oksby med Kirstine Bonde, Anne Fjord og Per Sønderby

Julekoncert i Oksby Kirke, Blåvand  er en stemningsfyldt nyhed, som gerne skulle danne en nye stærk tradition. 2 meget dygtige sangerinder sender masser af stemningsfyldt musik fra julen ud over kirkens skønne rammer suppleres af en dygtig pianist. En oplevelse, som man ikke blot må lade passerer.  

2 meget dygtige sangerinder sender masser af stemningsfyldt musik fra julen over kirkens skønne rammer. Kirstine Bonde – klassisk uddannet sanger og har stor erfaring med julekoncert – bl.a. på de store scener med engelske Poul Potts og Anne Fjord er energibundet med stort talent – bl.a. i gospel verdenen og senest på Kim Larsen-Tribute koncerterne står i front og flot suppleret af den lokalekendte Per Sønderby. 

Skab en helstøbt oplevelse og benyt lejligheden til besøg på en af byens restauranter - besøg!

Wine & Delights, Blåvandvej 24, 6857 Blåvand 
Booking: Telefon 5355 2848 eller www.wineanddelights.dk 
Wine & Delights er et hyggeligt spisested og bar med god service og uformel stemning. Restauranten byder på et spændende og alsidigt menukort, som løbende tilrettes sæsonen blandet andet steaks & fiskeretter. Her finder du selvfølgelig stedets signatur-ret, et stort og lækkert tapasbræt med mulighed for at skræddersy din egen menu med masser af lækre side-orders. 

Restaurant Høfte 4, Hvidbjerg Strandvej 31, Blåvand
Booking: Telefon 7527 9089 eller www.hoefde4.dk
Høfde4 er en restaurant, der ligger i første klitrække ud til Vesterhavet ved Blåvand. Vi laver mad i topklasse med årstidernes råvarer. Der bliver kræset om detaljerne, og inspirationen bliver hentet fra det nordiske og det franske køkken, og råvarerne er helst lokale.

The Eatery Blåvand, Blåvandvej 31C, Blåvand
Booking: Telefon 75 2794 33  eller www.theeatery.dk
Vi byder på varme, smil, god mad og dejlig glögg eller kaffe med kage. Kig forbi før eller efter koncerten. Se menu på www.theeatery.dk 

 

 

Social Media: