Visitvesterhavet
Hund i klitterne

November er hundens måned

I november måned er det menneskets bedste ven, der skal forkæles. Hunden er i fokus, og der er mulighed for både at få goodiebags og tage hunden med på natursafari. 

November er hundens måned, og det skal fejres. Hvide Sande og Søndervig byder på aktiviteter, hvor det er de firbenede venner, der er i fokus. Sidste år var det kun en uge, men i år er det hele måneden. 

Kom med ud i naturen

Hver tirsdag i november, kan de firbenede venner komme med på en helt speciel natursafari. I en specialindrettet bus kan hele familien nyde både fjord, strand og skov. Der er en guide med på turen, som står klar med konkurrencer og lege, som kan aktivere hunden på en sjov måde og give inspiration til, hvordan man selv kan bruge naturen. Ruten går fra Hvide Sande til Bagges Dæmning ved Ringkøbing Fjord. Herefter mod stranden mellem Søndervig og Husby og fortsætter mod Husby Klitplantage og hundeskoven her.

Læs mere om turen og tilmelding

Hunde-fotoshoot

Der er også mulighed for at få taget et anderledes billede af din hund. Fotograferingen finder sted i enten Hvide Sande eller Søndervig, men den nærmere location er ikke bestemt på forhånd - det bestemmer gæsterne (og hunden). AS Visuals står for fotograferingen, og det billede, der bliver taget, kan laves om til en tegnet udgave - på bestilling selvfølgelig.

Læs mere om begivenheden

Hundeforkælelse

I hundens måned er der naturligvis også blevet plads til ægte hunde-wellness. Det foregår blandt andet hos Karolines Hundesalon i Velling, hvor der venter ren forkælelse. Feriehusudlejerne Feriepartner Hvide Sande, DanWest, Esmark og Westerland deler goodiebags ud til alle deres gæster, der medbringer hund på ferien. I den goodiebag er der blandt andet et helt særligt rav-vedhæng til hundehalsbåndet eller hundesnoren. Det er håndlavet vedhæng, som består af en perle eller et vedhæng med hundemotiv, samt stykker af nordsø-rav, som er fundet på stranden ved Vesterhavet. 

hund på stranden

Slip hunden løs på stranden

I vinterhalvåret har hundene større frihed på vestkysten. Det er tilladt at slippe hunden løs på stranden, hvis der ikke er skiltet med andet, fra oktober til marts. Det er stadig vigtigt, at der er styr på hunden, og alle skal kunne færdes frit på stranden. Det skal være muligt at kalde hunden til sig uden problemer, men ellers der ikke brug for snoren, og de firbenede kan rigtig få lov til at snuse rundt på stranden.