Visitvesterhavet
Feriehus

Hold efterårsferie i et lækkert feriehus

Det dramatiske Vesterhav er kun et stenkast væk, når I slår jer ned i et feriehus ved Vesterhavet. Her bliver I blæst godt igennem og kan nyde samværet med familien.

Når efteråret sætter ind, er der ekstra hyggeligt i et feriehus ved Vesterhavet. I kan føle jer som de sidste mennesker på jorden her, for der er god plads på stranden, og I kan have klitterne for jer selv. De vindfriske forhold er gunstige for højtsvævende drager, vandglade hunde og for familier på udkig efter gyldent rav i strandkanten eller sæler i horisonten.

Gåturen langs stranden eller i klitterne skal selvfølgelig afsluttes hjemme i sommerhusets stue foran den knitrende brændeovn.

Aktiviteter for hele familien

I Destination Vesterhavet-området kan I finde ro og geare helt ned - men også stadig have et væld af muligheder på hånden, hvis I vil være aktive. I kan fange aftensmaden i fjorden eller i Vesterhavet, cykle en tur på naturstien eller opsøge de mange indendørs aktiviteter. Her er noget for hele familien, hvad enten I har lyst til bowling eller museum, klassisk musik eller legeland. De hyggelige byer i området er med deres cafeer og restauranter også et besøg eller to værd.

Bo i yderste klitrække

Mange familier tager turen til Vestkysten år efter år. En del vender endda tilbage til det samme ferie- eller sommerhus, som de har forelsket sig i. Her er oplevelser og feriehuse for enhver smag – og garanteret også et, der passer perfekt til jer. Her er sommerhuse af forskellige størrelser og med lige præcis den beliggenhed, der passer jer bedst. I kan bo i yderste klitrække med kun få minutters gang til det brusende Vesterhav, eller I kan finde et hus ned til den stille fjord.

Fyld lungerne med den rene, frisk luft på en gåtur i det varierede landskab, og nyd familiens nærvær, ild i brændeovnen, et spil kort og en kop varm kakao. Mere skal der sjældent til, før den afslappede feriestemning er i hus.