Gå til indhold
©  Foto:

Hedekaffe

Hedekaffe tilbyder Café og kafferisteri. Hos Café Heden laves der lækre frokost retter i høj kvalitet og serveret med et smil. Kafferisteriet og gårdbutikken er åbent for besøgene, hvor du kan se hvordan man rister kaffe i skønne naturlige omgivelser. Hedekaffe er bestemt et besøg værd!

Hedekaffe er en lille familievirksomhed, som tilbyder cafe, kafferisteri og værelser i skønne omgivelser i Ulfborg. Stedet lægger stor vægt på kvalitet fremfor kvantitet, og tilbyder derfor meget mere end kafferistning.

Hos Hedekaffes risteri rister de altid bønnerne nænsomt, og giver dem god tid til at udvikle sig i løbet af ristningen. Derved udvikler smagsnoterne sig, og ved nænsomme behandling undgår man en bitter, brændt smag som kan opstå ved en for hård ristning. Hedekaffe tilbyder kaffe af høj kvalitet, samt unikke smagsoplevelser.

Det samme er gældende for Hedekaffes te, som også er nøje udvalgt. Hos Hedekaffe finder du både sorte teer til mørke vinteraftner og til morgenbordet samt urteteer der kan bringe store smagsoplevelser ned i din kop.

Til risteriet er der også en tilhørende cafe, som hedder Cafe Heden. Her serveres der brunch samt lette frokost retter, der kan nydes i cafeens afslappede atmosfære. Hos Cafe Heden gøres der meget ud af råvarerne er lokale, og tilpasset årstider. Derfor går Cafe Heden ikke på kompromis med kvalitet.

Derudover tilbyder Hedekaffe også foredrag og kaffesmagning, hvor I kan blive klogere omkring de forskellige kaffebønner samt ristemetoder der anvendes.

Hedekaffe tilbyder ydermere også værelser, som er lyse og venligt indrettet. I værelserne er der en afslappet stemning og gode senge, som sikrer dig en god nats søvn.

Social Media: