Gå til indhold
©  Foto:

Foredrag med Rolf Sørensen & Dennis Ritter

Mød cykellegenden Rolf Sørensen og kommentator-eksperten Dennis Ritter fra det populære cykelprogram Rolf & Ritter. En helt unik mulighed for at komme tæt på, til en 1. klasses etape i cykelsportens tegn.

Rolf Sørensen

Med sine 65 sejre i 17 sæsoner er han Danmarks mest vindende cykelrytter gennem tiderne – i sadlen syv gange i Tour de France, hvor han i 1991 kørte seks dage i den gule førertrøje, vandt etapesejre i 1994 og 1996 og kørte i 1994 sin bedste placering som nr. 19 hjem over målstregen. Siden 2006 har Rolf Sørensen arbejdet som kyndig ekspert-kommentator på TV2, hvor han med bund i sin omfattende erfaring og viden, guider Danmarks cykelentusiaster gennem sæsonens store klassikere.

Dennis Ritter

Dennis Ritter er kendt som en af den danske sportsjournalistiks og tv-sportsskærms mest kyndige kommentatorer og cykelsportsformidlere. Han kan både opleves som nyhedsvært på TV2 News, TV2Sporten og naturligvis i dækningen af Tour de France og andre af verdens store cykelklassikere.

Et foredrag med Rolf & Ritter giver dig:

En forrygende oplevelse med landets mest vindende cykelrytter og en af dansk sportsjournalistiks mest kyndige cykelkommentator ved styret.

Historien om hvordan Tour De France voksede fra en vild idé til en stor verdens begivenhed.

En unik mulighed for at komme helt tæt på og bagved Tour De France, krydret med personlige anekdoter og insiderviden.

Tour de France

Med Rolf Sørensen på baghjul fortæller Dennis Ritter historien om verdens største cykelløb. Om hvordan Tour de France blev født og voksede sig fra en vild idé til en stor verdensbegivenhed og undervejs klarede at overleve diverse verdenskrige, finanskriser og dopingskandaler.

Rolf og Ritter deler deres erfaringer som byder på utrolige etaper, sjove anekdoter, gråd, drama, hæsblæsende tempo, kriser, glæde og spekulation.

Rolf Sørensen byder ind fra sin aktive karriere med historier rigt krydret med insiderviden om rytterne, rivaliseringerne, kampene i kampen og stemningen. Hver for sig og sammen har de to afholdte cykelsportsentusiaster i årenes løb talt sig fra hoved- og helt op i udbryderfeltet, når det drejer sig om at formidle verdens største cykelløb.

Spisning starter kl. 18.00.

Foredraget starter kl. 20.00.

Dørene til foyeren åbner kl. 17.30 – Her er der mulighed for at købe drikkevarer i vores hyggelige bar.

Pris: 525 kr. inklusiv middag/buffet.

Pris: 275 kr. uden middag/buffet.

Social Media: