Gå til indhold
Aperol Spritz som er ved at blive lavet

Spritny spiritusfestival i Skjern

Foto: Patrick Schöpflin

Kom og vær med når den første spiritusfestival SPIRITZ afholdes i Skjern d. 11. og 12. august 2022. SPIRITZ er ikke blot en lokale festival, men en festival som er stærkt forankret i den vestjyske natur, og målet er gøre det til en tilbagevendende begivenhed.

Arrangørerne bag SPIRITZ vil sætte Vestjylland på Danmarks- og dernæst verdenskortet, når det kommer til produktion af spiritus og øl.

Det er unikt at have så mange producenter på et relativt lille geografisk område, hvilket vidner om, at de vestjyske råvarer og producenter kan noget helt særligt.

Kom og smag på whisky, gin, øl, likør, olie, vin, most og meget mere…

På festivalen kan du møde 13 vestjyske øl- og spiritusproducenter og smage deres produkter. Der skal nørdes i råvarer, udforskes i spiritussens historie, og der er rig mulighed for at blive klogere på de vestjyske smagsnuancer.

Det kan du opleve

På Remisen Skjern kan du møde producenterne og smage deres produkter. festivallen byder også på et alsidigt program med spændende oplæg, aktiviteter for børn og barnlige sjæle, et coctail-o-walk og koncert.

I området omkring Skjern Å er der mange ildsjæle, som producerer spiritus og smagfulde dråber. De deler en fælles kærlighed til naturen og råvarerne, der omgiver os. Den vildtvoksende natur findes lige uden for døren og byder på alt fra korn til velsmagende frugter og krydderurter. Alt sammen er med til at give smagsoplevelser i særklasse.

- SPIRITZ - Skjern Å Distilled

Mange oplevelser for pengene

Du kan købe en dagsbillet eller en partoutbillet, begge billettyper er inklusive en gratis cocktail, masser af oplevelser, hygge og festivitas. Der er også mulighed for at købe en børnebillet til 50 kr.

Projektet er finansielt støttet af:

Logo danmarks erhvervsfremmebestyrelse

Social Media: