©  Foto:

Ester Brohus og Knud Møller på Nørre Vosborg

Den 21. november 2024 kan du glæde dig til at opleve Ester Brohus og Knud Møller gentage succesen på scenen på Herregården Nørre Vosborg.

De to venner gentager succesen fra 2020. Efter mange år som gode venner, naboer og musikalske fortrolige, tager Ester Brohus og Knud Møller i efteråret 2024 på ny på duo tour landet over.

Første tour med de to venner var fantastisk, og det lå ligesom i kortene at denne konstellation godt kunne gå hen at blive en tradition. Stemningen på scenen og bag kulisserne var fantastisk, og det gav de to garvede musikere blod på tanden. Ester Brohus, som har boet i Hedensted i over 40 år, fik for 20 år siden nys om, at guitarist Knud Møller flyttede til byen. Hun kørte over til Knud med en flaske vin og sagde ”Hej Jeg hedder Ester”. Siden har de været hinandens gode venner. Kort efter det første møde blev albummet ”Poor Pretty Little Me”, med Knud Møller som producer, til. Pladen høstede hele tre Grammys. Knud og Ester har haft et utal af projekter, rejser og musikalske arrangementer igennem tiden. De har sågar været med til at stifte en musik forening i Hedensted. Repertoiret denne aften bliver nogle af Esters nye sange, ældre hits, favoritterne og numrene med den gode historie. Alt sammen akkompagneret med Knud Møllers fantastiske guitarspil og lune humør.

Koncerten konster 295 kr. + gebyr. Du kan starte koncerten med en lækker koncertmenu vælg mellem:

  1. En lækker koncertmiddag med mange spændende retter. Retterne anrettes på små fade der serveres som en buffet på de enkelte borde. Menuen serveres af flere omgange – forretter, lunt samt ost og dessert.  725 – inkl. billet til koncerten
  2. Middag i N.V. Tasting
    6 gastronomiske serveringer i vores gourmetrestaurant N.V. Tasting inden koncerten. Dkk 925 ,- inkl. billet til koncerten
  3. Vælg den store pakke med koncert, menu, overnatning i dobbeltværelse og den lækreste morgenbrunch for 2990,- kr.

Du vælger billettype efter du har valgt: “køb billet”.