Gå til indhold
©  Foto:

Eksklusiv vild mad - krebsegilde ved Varde Å

Krebs er en vanvittig lækker spise og nu har du muligheden for selv at lære at fange krebs og efterfølgende tilberede dem i naturen.

Krebs er en vanvittig lækker spise og nu har du muligheden for selv at lære at fange dem og efterfølgende tilberede dem.

Naturen i og omkring Varde Å rummer masse af interessante arter og dejlige steder. Uheldigvis er den uønskede arten signalkrebs kommet for at blive, men den smager vildt godt, men hvordan fanger man den?

Her bliver du klædt på til, hvordan du fisker krebs og hvilke regler og love der gælder.

Du får udleveret din egen krebsebrik, som du efterfølgende kan tage men hjem. Vi slutter arrangement af med at lave et fælles krebsegilde med de fangede krebs. Her får du tips og tricks til tilberedning, opbevaring m.m.

Efter vores fællesarrangement er slut, har du mulighed for at fiske videre efter krebs så længe at dit udleverede fiskekort er gyldigt og tage din fangst men hjem og nyde den (dit fiskekort gælder et døgn fra vores starttidspunkt).

Dagen højdepunkter

  • klargøring af udleverer krebsebrik samt madding
  • krebsefiskeri i Varde å
  • tilberedning og krebsegilde ved Varde Å
  • efterfølgende fiskeri på egen hånd i resten af fiskekortets løbetid

På dagen får du udleveret et fiskekort til Varde Å og 1 stk. krebsebrik til ejendom.

For at deltage skal man havde statens lovpligtige lystfiskerfisketegn (hvis man er over 18 og under 65 år). Det kan købes her: https://www.fisketegn.dk/fisketegn/common/setupAnglerFisherType.do;jsessionid=Wlpgz6oR22adDyPaxIE-J_G_.fst-app01-p

Påklædning: Husk at vi skal fiske langs Varde Å. Medbring en beholder med låg til efterfølgende at opbevare dine krebs.