Gå til indhold
©  Foto:

Eksklusiv vild mad - bålsted & sommerbuk

Sommeren står for døren, alt er grønt, det hele blomstrer og aftnerne bliver lysere og lysere. En aften hvor vi forbyder os i naturens køkkenhave, og hvor de vilde planter og urter er allerlækrest netop nu. Jagten på den røde sommerbuk er i fuld gang og leverer noget af det lækreste vildtkød.

Det hele er krydret med frisk luft, brænderøg og et lille strejf af humor, som er hjørnestenene i arrangementet, som afsluttes men fællesspisning unde åben himmel.
 
Aftenens højdepunkter

  • sanketur omkring den gamle skovfogedbolig efter vilde planter og urter, som er gode og kan spises.
  • forlægning og finpatering af nyskudt sommerbuk.
  • tilberedning af de bedste udskæringer fra bukken.
  • fællesspisning.

Dagens menu

  • forret - snackpizza med vilde urter og ost fra Tistrup Mejeri.
  • hovedret - grillet bukkefilet, røget og spidstegt dyrekølle samt nye kartofler.
  • dessert - rabarber, pileurt og skovmærke med råcreme.