©  Foto:

Detail Kickoff i Ringkøbing-Skjern Kommune 2024

I samarbejde med Ringkøbing Fjord Handelsråd, Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd og Erhvervshuset sætter vi i 2024 spot på detailhandlen. Det markerer vi med en fælles kickoff torsdag d. 1. maj, hvor hele Ringkøbing-Skjern Kommunes detailbranche er inviteret. 

Hvordan ser fremtidens detailhandel ud?

Til at gøre os klogere på, hvordan fremtidens detailhandel kan se ud, har vi inviteret Nicolai Clausen fra Dansk Erhverv, Degn Holstebro og Benjamin Kloster fra JVR Consult. De vil gøre os skarpere på nye trends, liveshopping på Facebook, og hvordan du kommer i gang med at bruge kunstig intelligens og CharGPT i din forretning.


Tilbud om screening

Kickoff er bare begyndelsen. På aftenen kommer du også til at høre mere om muligheden for at få individuelle screeningsbesøg, hvor du vil blive klogere på, hvad din forretnings styrker og udviklingspotentialer er, og hvor du med fordel kan sætte ind. 

Det er gratis både at deltage i Kickoff d. 1. maj samt at få et screeningsbesøg i din virksomhed. Der er i første omgang 50 pladser.

Aftenens program

18.00: Ankomst og let anretning

18.30: Velkomst og info om screening

18.40: Nicolai Clausen fra Dansk Erhverv: Nyeste trends i dansk detailhandel

19.10: Degn Holstebro: Sådan fik vi succes med liveshopping på Facebook

19.40: Benjamin Kloster fra JVR Consult: Sådan kan du bruge kunstig intelligens og ChatGPT i din forretning

20.10: Afslutning, spørgsmål og tilmelding til screening

Tilmelding

Du kan tilmelde dig arrangementet her eller via følgende link - Detailhandel Kickoff | Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd (nemtilmeld.dk) 

Tilmeldingsfrist er Torsdag d. 25. april 2024 kl. 11.00

 

Den bæredygtige turismeudvikling i Varde Kommune og Ringkøbing-Skjern Kommune støttes af Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.