Visitvesterhavet

Danhostel Maribo

Ophold i eksklusive hytter i smukke omgivelser – med idrætsfaciliteter, sø, skov og by som naboer

Ophold i eksklusive hytter i smukke omgivelser – med idrætsfaciliteter, sø, skov og by som naboer

Vores 6 hytter er beliggende ved siden af Maribo Hallerne – med udsigt over Maribo Stadion, som er et nyrenoveret atletikstadion. Danhostel Maribo ligger perfekt placeret, tæt ved centrum og gåafstand til sø og skov samt kun 10 minutters kørsel fra afkørsel 47 og motorvej E47.

Maribo Hallerne består af to haller, en svømmehal, Sportscafé, mødelokaler og et fitnesscenter. Maribo Hallerne er et aktivt og multifunktionelt hus med en bred vifte af aktiviteter. Der kan trænes frit i Sport og Fitness, og der er gratis adgang til svømmehallen i den offentlige åbningstid

Naturpark Maribosøerne er Danmarks 8. største sø og søen med flest små øer. En fantastisk naturoplevelse, som kan opleves til fods, på cykel eller i båd. Der kan lejes cykler til at udforske naturen hos Danhostel Maribo, eller man kan tage med turistbåden Anemonen rundt til de små øer.

Maribo har 6.000 indbyggere og et meget spændende centrum med Maribo Domkirke som byens vartegn. Der er et aktivt handelsliv i Maribo med Torvet som udgangspunkt.


Hytterne
De seks naturhytter er fuldstændig ens indrettet med op til 6 sovepladser i hver – 4 køjesenge samt 1 sovesofa. Alle vores hytter er handicapvenlige med ekstra god plads samt indrettet med et stort badeværelse med toilet og bruseniche.

Der er gulvvarme i hytterne og alle hytterne er røgfrie. Der er et lille te-køkken samt tv. Det er ikke tilladt at medbringe kæledyr.

Stisystemet mellem hytterne er anlagt med fliser og en bredde, så det er meget handicapvenligt.

Vi har en stor fællesbygning på 90 m2, som må benyttes af alle vores gæster. Her er der et stort fælleslokale med et stort køkken samt toiletfaciliteter.

Der er dyner og puder i hytterne. Linned skal benyttes – man kan medbringe sit eget eller leje det hos os. Dette findes i bedrollers under den ene køjeseng.

Spændende aktiviteter for familien
Knuthenborg Safaripark
Krenkerup Gods
Middelalder Centret
Frilandsmuseet  
Museum Lolland-Falster


Maribo Hallerne
Maribo Hallerne benyttes dagligt af mellem 600 – 800 mennesker. Maribo Hallerne har et meget servicemindet personale, som har meget stor erfaring med større træningslejre og store arrangementer med op til 1.500 mennesker.