Danhostel Helsingør

Foto: Danhostel Danmarks Vandrerhjem
Overnatning
Vandrerhjem
Helsingør Vandrerhjem "Villa Moltke" er Nordsjællands bedst beliggende vandrerhjem - direkte til Øresund med privat strand. Naturen og kulturen er vores gode naboer og Vandrerhjemmet ligger i gå-afstand til Helsingørs mange og spændende kulturelle tilbud, bl.a. Kronborg, Øresundsakvariet, Byens nye Kulturværft og Helsingør centrum hvor de brolagte stræder bugner med små velassorterede og hyggelige butikker.
Adresse

Nordre Strandvej 24

3000 Helsingør

Kontakt

E-mail:helsingor@danhostel.dk

Telefon:49284949

Website

Webside

Stjernelækker beliggenhed, kultur og arkitektur. Overnat i strandvejsvilla med egen strand og ti minutters gang til herlige og oplevelsesspækkede Helsingør.

På Danhostel Helsingør, også kendt som Villa Moltke, er der mange herligheder lige ved vandkanten samt højt humør. Her kan du overnatte i den prægtige strandvejsvilla, der ligger direkte ud til Øresund, og som har sin helt egen private strand i udkanten af Helsingør. På denne skønne beliggenhed kan du gå med bare tæer i sandet og nyde den fantastiske udsigt til Kronborgs tårne.

Morgendukkert, morgenbuffet og leg i baghaven
Dette usædvanlige vandrerhjem lægger op til en frisk morgendukkert – såvel sommer som vinter, hvorefter du som gæst kan hoppe om bord i den store morgenbuffet med friskbagt brød, yoghurt, müsli, frisk frugt, masser af pålæg/ost samt kaffe/the og juice. Morgenmaden kan nydes i den store herskabelige spisestue, hvor morgensolen titter ind af de sprossede vinduer. Her kan børnene lege og hygge sig i baghaven alt imens, at de voksne slænger sig i de røde havestole, slapper af med en bog eller bare nyder havets brusen. Danhostel Helsingør Villa Moltke har 42 værelser og otte, grønne hytter på den anden side af gårdspladsen. Desuden er her TV-stuer, legeplads, salon med pool, børneaktivitetsrum, gratis wi-fi og et moderne gæstekøkken.

Adresse

Nordre Strandvej 24

3000 Helsingør

Facilities

Hund tilladt

Legeplads

Sportshal

Udendørs grill

Udlejning af cykler

Kapacitet: Senge (180)

Bed+Bike Sport

Økologiske Spisesteder

★★★★

Fishing Denmark

Golf Denmark

Danhostel

Bed+Bike

Sidst opdateret af
Danhostel Danmarks Vandrerhjem