Danhostel Frederikshavn City

Foto: Danhostel Danmarks Vandrerhjem
Overnatning
Vandrerhjem
Få minutters gang fra Frederikshavns gågader, banegården og Oslo- og Göteborg-færgerne finder du Danhostel Frederikshavn. Her kan du overnatte i et charmerende tidligere pakhus fra 1857 på det hyggelige Vægtertorv.
Adresse

Læsøgade 18

9900 Frederikshavn

Kontakt

E-mail:frederikshavn@danhostel.dk

Telefon:98421475

fax:32201475

Website

Webside

Nordjysk charme og Danmarks eneste palmestrand

Få minutters gang fra Frederikshavns gågader, banegården og Oslo- og Göteborg-færgerne finder du Danhostel Frederikshavn. Her kan du overnatte i et charmerende tidligere pakhus fra 1857 på det hyggelige Vægtertorv. Vært Ole Hust byder dig og dine medrejsende velkommen til et af Danmarks dejligste Danhostels.

En lille storby med historisk betydning
Frederikshavn er på mange måder Nordjyllands lille storby, og historien lader sig da heller ikke fornægte. Tager du med på en af de guidede byvandringer, hører du, hvordan Tordenskiold havde sin gang i byen i 1717. Du bliver præsenteret for Krudttårnet, byens vartegn, som er en del af den gamle befæstning – og måske tager du også en rundvisning på Bangsbo Fortet, som tilbyder rundvisninger under jorden.

Brostensbelagte gader og stemningsfulde kirker
Har du først vandreskoene på, så und dig selv en tur rundt i det charmerende gamle kvarter Fiskerklyngen, som er Frederikshavns ældste bydel med gule huse med vingetegl og brostensbelagte gader og stræder. Og kig ind i Frederikshavn Kirke fra 1892, der rummer en fantastisk altertavle malet af Michael Ancher.

Vandrerhjem med plads til kurser, guidede udflugter og musikalske indslag
På Danhostel Frederikshavn City blandes vandrerhjemmets familiegæster med virksomheder, der afholder kurser og private, der holder fester.

Ole Hust har mere end 20 års erfaring fra koncert- og eventbranchen, og han arrangerer gerne musikalske indslag, teambuildingaktiviteter eller fortæller om aktuelle begivenheder i byen. I 2015 blev Danmarks eneste palmestrand fx etableret og indviet i lokalområdet.  Tag turen derud, når turens yngste trænger til hvidt sand, palmer og skønne is.

Adresse

Læsøgade 18

9900 Frederikshavn

Sidst opdateret af
Danhostel Danmarks Vandrerhjem