skip_to_main_content

COMEDY NIGHT Ringkøbing

Stand-Up med Thomas Warberg, Brian Lykke og Lars Hjortshøj. Pris pr. billet kr. 295 ex. gebyr.

Thomas Warberg, Thomas blev i starten af sin karriere hurtigt kendt som Danmarks stærkeste one-liner komiker, men har grundet sin evindelige, komiske, nysgerrighed udvidet sit repertoire med anekdotiske fortællinger. Thomas er derfor garant for et varierende show, hvor publikum både bliver bombaderet med knivskarpe jokes samt nærværende historier. Hele herligheden er pakket ind i eminent timing og sønderjysk charme. Kort sagt kan du forvente dig et medrivende show i komisk særklasse.
 
Lars Hjortshøj, I mere end 20 år har Lars Hjortshøj været en af landets førende stand-up komikere, og lige så længe har han været en markant skikkelse i det danske mediebillede. Han har stribevis af radio-, film- og TV-succeser bag sig – lige fra det legendariske ’Casper og Mandrilaftalen” og ”Langt fra Las Vegas” til et hav af spillefilm og ikke mindst hele Danmarks første og eneste live sketchshow ”Live fra Bremen”. Senest har Hjortshøj fået stor ros som vært i adskillige underholdningsprogrammer på TV og i særdeleshed som velklædt radiovært i ”Badabing Show” på P4.
Men der er ingen tvivl om, at han befinder sig allerbedst der, hvor det hele begyndte – på stand-up scenen!
 
Brian Lykke, Brian Lykke skaber altid et afvekslende og energisk stand up show hvor han ikke er bleg for at gøre grin med sig selv. Der er garanti for uforudsigelig og grin når Brian bruger sit talent for at spotte karakterer til at skabe overraskende fortællinger og jokes. Det giver som oftest ikke kun grin, men også genkendeligheder blandt publikum.
Anderledes form for julefrokost?

Med valget af lørdag den 6. november til Comedy Night Ringkøbing satser ROFI også på, at f.eks. nogle firmaer og selskaber vil bruge denne lejlighed til at holde en lidt anderledes form for julefrokost. Derfor kan man forud for showet købe en Comedy Night Buffet, og efter showet vil der være ”afterparty” med en DJ.