©  Foto:

Besøg Provstgaards Jagthus

Rejs tilbage i tiden ved Skjern Enge i Provstgaards Jagthus. Oplev et stykke danmarkshistorie midt i den betagende natur ved Skjern Enge, hvor Provstgaards Jagthus står som et vidnesbyrd om livet for 100 år siden. Her, hvor lyden af naturen dominerer, og hvor Skjern Å bugter sig gennem landskabet, kan du ganske gratis træde ind i et helt særligt univers.

Når du besøger Provstgaards Jagthus, kan du også nyde en kop kaffe og et stykke kage i de hyggelige stuer eller udenfor i de naturskønne omgivelser. Her kan du fornemme den fred og ro, som brødrene oplevede hver dag.

Provstgaards Jagthus er det perfekte stop på en tur ved Skjern Å og Pumpestation Nord. Det lille museum har gratis entré og er et ideelt sted at tage en pause på cykel- eller gåturen. Nyd den fantastiske natur, oplev den imponerende udsigt fra Pumpestation Nord, og tag en sejltur med trækfærgen.

Kom og oplev et stykke autentisk danmarkshistorie ved Skjern Enge. Provstgaards Jagthus byder på en sjælden mulighed for at dykke ned i fortiden og mærke naturens nærvær, som brødrene Provstgaard gjorde det for 100 år siden.

Praktiske informationer
Åbningstider: Juli og august: Fredag, lørdag og søndag kl. 11-16. Åbningstider for resten af året kan ses på provstgaardsjagthus.dk 
Entre: Der er gratis entré på Provstgaards Jagthus.