Gå til indhold
©  Foto:

Agnete Brinch – Åbent værksted i Blåvand

Agnete Brinch er en kunstner, hvis mål er at materialisere nærvær! Gennem sin fortolkning af både fortid og nutid skaber kunstneren autentiske værker. Indtryk udtrykkes og visualiseres som moderne kunst i landskabsmalerier, rum og portrætter.

Nu har du muligheden for helt eksklusivt at komme forbi og møde Agnete Brinchs arbejde, når hun udvalgte dage i november og december 2022, slår dørene op til sit værksted i Blåvand, med unikke kunsttryk og originale værker.

I hyggelige, hjemlige, kreative og varme rammer åbnes dørene mellem 13.00 og 16.00 eller efter aftale.

Værkstedet er her dedikeret til at præsentere Agnete Brinchs arbejde, som en forlængelse af hendes kunstneriske praksis og med formålet at give en inkluderende oplevelse for de besøgende.

Med sit arbejde indenfor billedkunst har Agnete Brinch med bl.a. sin portrætserie KVINDER DER FORANDRER VERDEN, for alvor opnået både national og international anerkendelse. Agnete Brinch fortolker kvinder i en række værker: Hun skaber en stille scene. Værkerne taler til både dine følelser og sanser, uden for tid og sted. Værket skaber et rum og et hop i tid, der lader øjet hvile, nyde - og forelske sig!

"Kom forbi mit værksted, hvor jeg gerne vil have at alle kan føle sig velkomne og få et unikt glimt ind i mit arbejde og gå på opdagelse".

Social Media: