Gå til indhold
©  Foto:

Åbent hus hos Oksbøl Kaserne

Lørdag 10. september 2022 åbner Oksbøl Kaserne op for offentligheden, når DANSKE ARTILLERIREGIMENT afholder Åbent Hus. Det bliver en både sjov og spændende dag, fyldt med oplevelser for hele familien.

Til åbent hus kan du møde vores værnepligtige soldater, der fremviser uniformer, udrustning og våben. Du kan smage en feltration, prøve vores feltforhindringsbane, se hvordan de værnepligtige bor på kasernen og når de er i felten, få en tur i en pansret mandskabsvogn og meget, meget mere.

Du kan også se Danske Artilleriregiments nye CAESAR 155mm haubits og vores CARDOM 120mm Tung Morter.

Vi får besøg af Panser- & Artillerimuseet, der fremviser historiske køretøjer og kampvogne og KFUM Soldatermission kører ”KUF-vognen” frem og sælger forfriskninger. Du kan også møde Forsvarets Militære Naturformidler, der fortæller om Skyde- & Øvelsesterrænet eller tale med vores professionelle soldater, og høre om en karriere som artillerist ved Danske Artilleriregiment.

Som altid slutter vi dagen med en parade foran Soldaternes Mindesten fra Helmandprovinsen og afgiver den traditionelle salut ved Fåresøen.

Vi glæder os til at se dig.

Praktisk information

Der er gratis adgang. Hunde skal føres i snor. Anvendelse af droner er strengt forbudt.