Gå til indhold
museum ved søen flot arkitektur

Lad forårets kunst spire

Hvor finder jeg de bedste kunstoplevelser?

Vi har hele 5 smukke og meget unikke kunstmuseer i vores destination, som alle er et besøg værd. For ikke at nævne et utal af skulpturer, gavlmalerier og arkitektoniske perler. Både store og anerkendte kunstnere og mindre lokale kreative sjæle. 

Kunstoplevelser ved Vesterhavet

Liste
Kort
Kvinder ved havet
Foto: Vardemuseerne

Kvinder ved havet

Samtidskunstneren Agnete Brinch kommer helt tæt på kvinder ved havet, når hun går i malerkoloniens fodspor og nyfortolker kvindernes daglige trættende liv ved fiskerlejet Nymindegab.

Læs mere

Oplev udstillingen ”VESTKYST” på HEART

Udstillingen VESTKYST af Henrik Saxgrens, skildrer vestkysten fra Skagen til Vadehavet med en langsommelighed som trodser fotografiets øjeblikkelighed.

Læs mere
90 års fødselsdagsudstilling i Kunstpavillonen
Foto: Vestjyllands Kunstpavillon

90 års fødselsdagsudstilling i Kunstpavillonen

I år fejrer Arne Haugen Sørensen (f. 1932) 90-års fødselsdag. I denne anledning viser Vestjyllands Kunstpavillon og Arne Haugen Sørensen Museum en fødselsdagsudstilling med en række af kunstnerens hov...

Læs mere

Kunsthåndværker- og designmarked i Ringkøbing

Ved hvert arrangement stiller forskellige kunsthåndværkere op fra hele landet med deres boder. Der kan findes alt fra keramik, smykker, upcykling af tøj, marmelade, træ og glaskunst og meget mere.

Læs mere
Kunstnerbolig ART 56
Foto: Holmsland Klit Turistforening

Kunstnerbolig ART 56

Har du lyst at opleve en kunstner i arbejde? Så besøg kunstnerboligen på Tyskerhavnen i Hvide Sande. Der er åbent galleri hver søndag til torsdag fra april til oktober. Der kommer ny kunstner hver 14 ...

Læs mere