Flytning Destination Vesterhavet

Destination Vesterhavet i nye rammer

Destination Vesterhavet er flyttet ind på Kirkevej 4 i Hvide Sande.

Destination Vesterhavet, der er sammenlægningen af turismearbejdet i Ringkøbing-Skjern og Varde kommuner, blev en realitet ved årsskiftet. Den nye organisation betyder flere kolleger, da medarbejderne fra kontorerne i Varde og Hvide Sande alle er blevet en del af den nye organisation. Med flere kolleger opstår behovet for mere plads – og derfor også behov for et nyt fælles
kontor.
- Vi er rigtig glade for de nye lokaler, som giver bedre faciliteter for destinationsudvikling og gæsteservice. Især glæder vi os til den store videndeling, som er blevet muliggjort i det store åbne kontor samt mødelokalet med plads til 32 personer, hvilket giver plads til flere møder med alle vores samarbejdspartnere, siger Liv Thøger-Aldahl, turismedirektør i Destination Vesterhavet.

Turistinformation flytter med

Med flytningen flytter også turistinformationen i Hvide Sande, som hidtil har ligget ved siden af Fiskeriets Hus. I løbet af foråret bliver der bygget en tilbygning på det tidligere rådhus, som kommer til at indeholde turistinformationen – indtil da er indgangen i det nye hovedkontor indrettet som turistinformation, så turisterne stadig kan få vejledning og gode ideer til deres ferie i Destination Vesterhavet, der dækker over både Varde og Ringkøbing-Skjern Kommuner.
- Nu har vi faktisk hele fire turistinformationer i Destination Vesterhavet i hhv. Blåvand, Henne, Ringkøbing og Hvide Sande. De skal selvfølgelig udvikles i samme retning, så vores gæster får samme gode serviceoplevelse i hele destinationen, siger Liv Thøger-Aldahl.

Læs mere om sammenlægning

Destination Vesterhavet er en realitet
Bestyrelse Destination Vesterhavet
Mød den nye direktør for Destination Vesterhavet
Direktør Liv Thøger-Aldahl