Gå til indhold
VesterhavsPartner_top

VESTERHAVSPARTNER

Foto: Flying October

Ambitiøse og etablerede virksomheder, attraktioner, foreninger og organisationer vil få fuldt udbytte af et Vesterhavspartnerskab.

VESTERHAVSPARTNER

Pris: 5000 kroner/årligt

Ambitiøse og etablerede virksomheder, attraktioner, foreninger og organisationer vil få fuldt udbytte af et Vesterhavspartnerskab.

Vesterhavspartnere inviteres til gratis netværksarrangementer. Her får du mulighed for at udveksle inspiration og erfaringer med andre aktører inden for flere tematiske satsninger, ligesom der ofte er tilknyttet opkvalificeringstilbud, forretningsudvikling og markedsføring.

Vesterhavspartnerskabet sikrer dig, at dine produkter og services er blandt de tilbud og muligheder, som bliver fremhævet i Destination Vesterhavets markedsføring. 

Året rundt holder vi dig opdateret på turismen i dit område, komplet med rapporter fra vores talrige analyser. Noget modtager du via det månedlige nyhedsbrev, andet tilsendes direkte som mails.

Du skal være basismedlem af foreningen for at kunne være partner.

MARKEDSFØRING FOR VESTERHAVSPARTNERE

 • Din virksomhed får sin egen profilside på visitvesterhavet.dk med en attraktiv beskrivelse af din virksomhed, komplet med flere billeder og kontaktoplysninger, inklusiv et direkte link til din hjemmeside.
   
 • På visitvesterhavet.dk opnår du en fremtrædende eksponering, idet jeres profil kobles til flere relevante tematiske sider og artikler, ligesom I vil blive prioriteret i listevisninger, så jeres produkter og services vises hurtigere til sidens besøgende.
 • Din virksomhed får sin egen profilside på vores digitale Vestkyst oplevelses wayfinding platform (aktuelt APPén VESTKYSTEN), hvor brugerne kan finde dig ud fra geografisk nærhed og på søgninger som fritekst eller via kategorier.
   
 • Indsender du aktiviteter til begivenhedskalenderen, som overholder vejledningerne hertil, optages og vises aktiviteten på vores digitale platforme (Aktuelt website, digitale skærme og APP). Opretter du begivenheden på facebook, kan du anmode og vi vil godkende medarrangørforholdet, hvilket betyder aktiviteten ligeledes er synlig på vores facebook begivenhedsoversigt.
   
 • I det omfang destinationsselskabet udgiver en trykt publikation over begivenheder, kan I gratis få optaget jeres begivenheder heri. Aktuelt udgives ”Ta på tur” folderen to gange årligt.
   
 • Sidst men ikke mindst, så får du din brochure på vores turistkontorer. 
  Når du leverer brochurerne centralt til os, sørger vi for at bringe dem med ud til turistkontorerne og sætte dem på hylderne. 

5.000 DKK pr.år

Samlet pris pr. år 5.800 DKK inkl. basismedlemskab.

Medlemskab og Partnerskab

Ved bestilling af Sømærke, Vesterhav samt Anker partnerskab tillægges prisen på DKK 800,- for basismedlemskab af Destination Vesterhavet. Alle priser er excl. moms. Marker i boksen henover teksten hvilket medlemskab/partnerskab du ønsker. 

KONTAKT OS NU

Vi er klar til at vejlede om valg af det rette partnerskab og oprette jer, så I straks får adgang til alle fordelene og mulighederne.

Holger Lyst

Partnerskabs manager & webkoordinator

holger@visitvesterhavet.dk

Mobil:+45 25723089

Rasmus Sømod

Partnerskabschef

rasmus@visitvesterhavet.dk

Mobil:+45 51212992

Social Media: