Blåvandshuk Fyr

Ferie i en krisetid

Foto: Flying October

I Destination Vesterhavet følger vi naturligvis også situationen med COVID19. Vi bor heldigvis et sted med 96 kilometer strand, masser af klitlandskaber, skov og enge, så her kan du stadig gå en tur ved stranden og nyde horisonten. Sammen og med afstand. Naturen holder nemlig altid åbent. 

Her kan I kan sidde i feriehuset og nyde tiden, nærværet og fællesskabet – og stadig er der mulighed for at købe ind, få museumsoplevelser og andre oplevelser hjemme i stuen. Har du ikke lyst til eller mulighed for at komme ud i butikkerne, har mange af butikkerne i destinationen indført leveringsservice, så du kan få dine indkøb leveret til døren, lige som flere restauranter også kører ud med lækker take away – sammen og med afstand - på vestjysk.

Feriegæster på anderledes men hyggelig ferie

Mennesker gør, som de altid har gjort i krisetider: rykker sammen – hver for sig. Det ser de også i Søndervig Supermarked, hvor kunderne fylder kurven...

Museum med blå anemoner

Ringkøbing-Skjern Museum er i disse dage vendt tilbage til de gamle museums-dyder: Naturformidling. De mange besøgssteder ligger nemlig midt i spænden...

”Vi kommer til jer”

På Vardemuseerne knokler alle for at give feriegæster og lokale gode oplevelser ud fra overskriften: Når I ikke kan komme til os, kommer vi til jer.

Naturens lys og luft er for alle

Naturvejleder Merete Vigen deler ud af sine gode ideer til oplevelser i en isoleret tid.

Følg med i COVID-19

Foto: Presse