Gå til indhold
Strategisk partner Ringkøbing Fjord Turisme

Strategisk partner

Foto: Ringkøbing Fjord Turisme

Her finder du oplysninger om Strategisk Partner medlemsskabet hos Ringkøbing Fjord Turisme. 

Hvad betyder det at jeg får en plads i advisory boardet? Som strategisk partner har du mulighed for at sætte dit præg på områdets udvikling og destinationens fremtidige retning. Der arrangeres 6-10 årlige møder alt efter behov.

Har jeg flere stemmer til generalforsamlingen som strategisk partner? Nej, som strategisk partner har du én stemme præcis som basismedlem og pluspartner.

Hvad er en udvidet profil på Hvidesande.dk? En udvidet profil består af op til 200 ord og 15 billeder. Man kan tilføje op til 5 produkter på hver profil. Denne bliver brugt både på hjemmeside og interaktive skærme. I en udvidet profil er oversættelse af profiltekst til engelsk og tysk inkluderet i dit medlemskab.

Hvad er forskellen på en profil og et produkt? En profil er den overordnede beskrivelse af din virksomhed fx Kabelpark Hvide Sande. Et produkt kan tilføjes som et ekstra tilbud i din virksomhed – her kan det fx være Cafeen ved Kabel Parken.  Basis profiler kan tilføje op til 3 produkter til deres profil, mens pluspartnere kan tilføje op til 5 produkter til deres profil. De ekstra produkter skal være klart differentieret fra din profil og det primære produkt der tilbydes.   

Kan jeg stadig have min folder/brochure stående fremme på turistinformationerne? Ja det kan du – vi omdeler gerne din brochure til turistinformationerne i Bork, Søndervig, Ringkøbing, Skjern, Tarm og Hvide Sande. 

Hvor meget synlighed får jeg på de sociale medier? Alle strategiske partnere har mulighed for synlighed i mindst 3 opslag på destinationens sociale medier (Facebook og Instagram). Opslagene boostes efter behov.

Hvad er en redaktionel annonce? Der oprettes en redaktionel annonce på hvidesande.dk som placeres på relevante temaer og sider. 

Helle Kaspersen

Administration & gæsteservicechef

Helle@visitvesterhavet.dk

Mobil:+45 25110198

Holger Lyst

Partnerskabs manager & webkoordinator

holger@visitvesterhavet.dk

Mobil:+45 25723089

Social Media: